TOTEMový dobrovolník Michael obdržel Křesadlo 2020

Křesadlo je cena pro „obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci“ Uděluje se každý rok nominovaným dobrovolníkům z celého Plzeňského kraje. Máme velikou radost, že v roce, kdy TOTEMoví dobrovolníci pracují na 200% a do regionu přináší tisíce odpracovaných hodin, podporu a bezpečí pro všechny osamělé seniory a ohrožené Plzeňáky, doputovala po 4 letech zase k nám do TOTEMu.

Odborná porota z našich nominovaných dobrovolníků vybrala a ocenila cenou nejvyšší – Křesadlem (někdo tuto cenu přirovnává k filmovému Oscaru) Michaela Sinkuleho, který od letošního jara velmi intenzivně jako dobrovolník v mnoha směrech pomáhá zvládnout těžké a krizové období, které nás  (a celičký svět ) provází po celý rok 2020.  Kromě přípravy on line programů pro seniory, za které byl na Cenu Křesadlo 2020 hlavně nominován, pracuje jako dobrovolník i pro krizovou linku, školil TOTEMový tým v PR dovednostech a můžeme se na něj obrátit s jakýmkoli problémem. Vždy ochotně pomáhá hledat řešení. Michael  převzal ocenění z rukou paní místostarostky Městského obvodu Plzeň 1 Ilony Jehličkové.

Ještě jednou, velká gratulace a poděkování z TOTEMu Michaelovi i všem, kteří POMÁHAJÍ S NÁMI. Každý z nich si zaslouží  minimálně svůj kousek dobrovolnického Oscara – Křesadla.

Zajímá vás Michaelův příběh? https://www.totemplzen.cz/regionalni-dobrovolnicke-centrum/pribehy-dobrovolniku/michael-expertni-dobrovolnik-v-dobe-covid-19-i-po-ni/