Vánoční kreativní sady

V TOTEMu je mnoho kreativních lidí a protože nechceme ani vás připravit o výtvarné předvánoční dílny, připravili jsme dílny „na doma“.

Níže si můžete vybrat dárkově zabalené sady se vším, co je třeba k výrobě krásných maličkostí. V každém balíčku najdete kromě potřebného materiálu na tvoření také podrobný návod, který vás výrobou provede.

Sada je krásně zabalená, opatřená dárkovou kartičkou s věnováním „Mnoho radosti při tvoření přeje…“, na kterou stačí doplnit vaše jméno a můžete sadu darovat. Ať už teď v období adventu, nebo následně jako dárek k Vánocům.

Vybírat můžete z následující nabídky výrobků, kterou budeme postupně aktualizovat:

Svícen z podpalového dříví

Nabízíme sadu na výrobu svícnu na vánoční stůl. Podle návodu si z připraveného materiálu slepíte svícen a ozdobíte připravenými přízdobami a svíčkou. A kdybyste chtěli využít svícen ještě jako adventní, můžete si k sadě (kde je součástí 1 svíčka) přikoupit ještě další svíčky. Vybrat si můžete dvě šířky svícnu: 13 x 26 cm, nebo 21 x 26 cm.

Vždy dbejte na opatrnost a nenechávejte svícen hořet o samotě.

V balíčku najdete: již nařezané podpalové dřevo, štětec, herkules, smirkový papír, přízdoby, svíčku (různé barvy), plíšek na uchycení svíčky, návod

Doma ještě budete potřebovat: Svícen můžete dozdobit větvičkou jehličnanu z lesa. Pokud byste chtěli jinou než přírodní barvu, pak mořidlo na dřevo či lazuru. Výrobek si můžete prohlédnout zde ve fotogalerii.

Cena za sadu: 80,- Kč

Chrastící vánoční přání

Nabízíme sadu na výrobu chrastícího přání, které pod vypouklou průhlednou kopulí ukrývá buď dřevěného anděla nebo dřevěné stromečky. Vybrat si můžete zelenou variantu se stromečky, či červenou s nadílky. Podle návodu si přání sami jednoduše poskládáte a slepíte a pak už jej stačí jen věnovat někomu k nadcházejícím svátkům.

V balíčku najdete: přání s obálkou, barevný papír, plastová čočka, perličky, nápis, výřezy stromečků či andílků, dřevěné výřezy stromečků či andílka, 3D lepící čtverečky, návod

Doma ještě budete potřebovat:

Výrobek si můžete prohlédnout zde ve fotogalerii

Cena: 50,- Kč

Vánoční přání s vločkami

Získáte krásné trojrozměrné přání ve dvou možných barevných variantách.

V balíčku najdete: bílé přání s obálkou, barevný papír, pauzovací papír, perličky, nápis,
výřezy stromečků, stránku s vločkami, 3D lepící čtverečky.

Doma ještě budete potřebovat: Nic dalšího není třeba.

Výrobek si můžete prohlédnout zde ve fotogalerii.

Cena: 50,- Kč

 

Dřevěný anděl

Připravili jsme sadu dvou dřevěných andělů, které si ozdobíte pomocí ubrouskové techniky, peříček a dřevěných hvězdiček.

V balíčku najdete: 2 dřevěné anděly, ubrousky, 2 hvězdičky na ozdobení, peříčka, štětec, lepidlo.

Doma ještě budete potřebovat: Nůžky na stříhání ubrousku a při tvoření vám pomůže ještě kolíček na prádlo.

Výrobek si můžete prohlédnout zde ve fotogalerii.

Cena za sadu: 70,- Kč

 

Hvězdičky z perliček

Chcete si letos přizdobit dárky či vánoční stůl něčím speciálním? Pro vás jsme připravili tento balíček, díky kterému si můžete vyrobit 3 hvězdičky z perliček, které pak můžete vyžít jako ozdobu dárku, vánočního svícnu či stromečku. Pro tuto sadu jsme natočili i video návod, který bude k vidění na TOTEMovém YouTube od 2.12.2020.

V balíčku najdete: perličky na 3 hvězdičky, vlasec na navlečení, návod.

Doma ještě budete potřebovat: Pro zajištění konců vlasce můžete použít vteřinové lepidlo či bezbarvý lak na nehty.

Výrobek si můžete prohlédnout zde ve fotogalerii.

Cena za sadu: 60,- Kč

 

Náramek s andělskými křídly

Jak dát najevo člověku, že je pro vás dobrým andělem? Můžete mu například věnovat vlastnoručně vyrobený náramek s krásným symbolem andělského křídla. Pro tuto sadu jsme natočili i video návod, který bude k vidění na TOTEMovém YouTube od 2.12.2020. Na výběr máme několik barevných variací náramků a kromě andělských křídel i jiný kovový komponent (např. čtyřlístek, anděl, či jiné).

V balíčku najdete: nylonové šňůrky dvou barev, andělské křídlo (případně je možné vybrat jiný symbol, který bude momentálně připravený), návod.

Doma ještě budete potřebovat: Pro zajištění ustřižených konců nylonových šňůrek můžete použít vteřinové lepidlo či herkules.

Výrobek si můžete prohlédnout zde ve fotogalerii.

Cena za sadu: 40,- Kč

 

Malovaná textilní taška

Zakoupením balíčku získáte či můžete darovat bavlněnou tašku. Světlou, velmi kvalitní a pevnou látkovou tašku si ozdobíte malováním přes připravenou šablonu a doladíte korálky či knoflíky. Získáte tak naprosto originální zimní motiv a praktického pomocníka na nákupy.

V balíčku najdete: Bavlněnou tašku, barvu na látku, houbičku na nanášení barvy, šablonu, korálky či knoflíky, plavkovou nit, návod.

Doma ještě budete potřebovat: Pro fixaci barvy na textil pečící papír či bavlněnou látku, přes které motiv zažehlíte, žehličku.

Výrobek si můžete prohlédnout zde ve fotogalerii.

Cena za sadu: 100,- Kč

 

Malovaný textilní sáček

Díky této sadě můžete přátelům věnovat dárek zabalený do vlastnoručně zdobeného látkového sáčku. Navíc není sáček na „jedno použití“, ale jistě se v domácnosti bude na něco hodit i po Vánocích.

V balíčku najdete: Látkový sáček, barvu na látku, houbičku na nanášení barvy, šablonu, korálky či knoflíky, plavkovou nit, návod.

Doma ještě budete potřebovat: Pro fixaci barvy na textil pečící papír či bavlněnou látku, přes které motiv zažehlíte, žehličku.

Výrobek si můžete prohlédnout zde ve fotogalerii.

Cena za sadu: 60,- Kč

 

Andělský perličkový náramek

Cítit se jako anděl, říct někomu tímto dárkem: „Jsi anděl!“,… I to je možné, když si zakoupíte dárkovou sadu na výrobu perličkového náramku. Výroba tohoto dárku je velmi jednoduchá, velmi rychlá a malý dáreček je na světě.

V balíčku najdete: voskové perle na náramek pro obvod do 18 cm, pružnou gumičku, návod.

Doma ještě budete potřebovat: Pro zajištění konců vlasce můžete použít vteřinové lepidlo či bezbarvý lak na nehty.

Výrobek si můžete prohlédnout zde ve fotogalerii.

Cena za sadu: 60,- Kč

 

Stojánek na ubrousky z podpalového dříví

Podpalové dřevo je hitem mezi všemi, kdo rádi tvoří. I my vám nabízíme sadu, ze které si můžete vyrobit krásný a praktický stojánek na ubrousky. Práce se dřevem je úžasná a námi připravená „stavebnice“ jistě nadchne každého.

V balíčku najdete: již nařezané podpalové dřevo, štětec, herkules, smirkový papír, návod.

Doma ještě budete potřebovat: Pokud byste chtěli jinou než přírodní barvu, pak mořidlo na dřevo či lazuru.

Výrobek si můžete prohlédnout zde ve fotogalerii.

Cena za sadu: 80,- Kč

 

Zakoupením balíčku potěšíte sebe, někoho dalšího nebo můžete vyrábět a obdarovat někoho druhého hotovým výrobkem.

Výběr je široký. Alespoň na začátku, tak neotálejte a přijďte si vybrat. Balíčky si můžete koupit na následujících místech:

  • TOTEM Bolevec, pondělí až pátek 8:00 – 15:30
  • TOTEM Doubravka, pondělí 10:00 – 12:00, středa 13:00 – 15:00

Všechny sady jsou od základu ruční práce, na jejich přípravě se podílel tým TOTEMu většinou ve svém volném čase. Zakoupením kterékoli sady, podpoříte programy, které v TOTEMu realizujeme.