TOTEM Nová Hospoda brzy v novém!

Není to tak dávno, co jsme slavili Vánoce a přáli si do nového roku vše dobré, hlavně hodně zdraví a spoustu lásky. A teď nám do oken svítí hřejivé slunce, na záhoncích rozkvétají první sněženky a bledule. Jaro se pomalu, ale jistě hlásí o slovo.

Po dlouhé zimě jaro vyhlíží jistě každý z nás, ale my – v TOTEMu Nová Hospoda – obzvlášť netrpělivě. A víte proč? Nemůžeme se totiž dočkat, až vás budeme moct přivítat v nových TOTEMových prostorách, které pro nás rekonstruuje město Plzeň, až vás pozveme „k nám domů“!

Naše současná klubovna je bezesporu velmi útulná a variabilní, když to jde, probíhají zde různé kurzy, tvořivé dílny, semináře, příměstské tábory, dokonce jsme zde zvládli vybudovat i provizorní „kino“ a uspořádat cestovatelská promítání… Ale! Na jaře nás čeká stěhování do prostor, které nabízejí více místa, lepší technické zázemí, velkou kuchyni – a mnoho dalšího. Věřte, že máme velké plány! Těšíme se, že budeme moct naplňovat naše motto TOTEM Nová Hospoda – Místo setkávání novým obsahem, s novou energií a radostí, ale hlavně spolu s vámi!