Dobrokafe z Palasia a máslový mazanec z Globusu pomáhají

Velikonoční svátky jsou za dveřmi a slunce už posílá své první jarní pozdravy. Sváteční stůl můžete teď doplnit o máslový mazanec a skvělou kávu, jejichž koupí podpoříte TOTEM.

Globus v Chotíkově pro nás vytvořil charitativní akci, která trvá od 25. 3. do 4. 4. 2021. TOTEMový projekt „I senior může být online“ Globus podpoří 25 Kč za každý prodaný Máslový mazanec de Luxe. Pekaři a cukráři z Globusu totiž nejen výborně pečou, ale i rádi pomáhají. TOTEMový projekt můžete podpořit i přímo, a to finančním darem ZDE. Každý zakoupený mazanec či každá poslaná stokoruna pomůže dalším našim klientům využít kurzy a aktivity TOTEMu, které nyní nabízíme online.

A s čím chutná výborný moučník nejlépe? Přeci se skvělou kávou! Všem milovníkům dobré kávy doporučujeme vyzkoušet naše Dobrokafe. Novinka je v prodeji od minulého týdne a vznikla ve spolupráci s plzeňskou pražírnou Palasio. Čerstvě praženou kávu tvoří ze 75% arabika a z 25% robusta, se stopami oříšků, kokosu a kakaa. Kromě báječné chuti zaručujeme i dvojnásobně hřejivý pocit: pražírna Palasio část tržby z prodeje Dobrokafe věnuje na podporu TOTEMu. Zrnkovou kávu v balení 100 g za 120 Kč a 200 g za 240 Kč  zakoupíte na recepci TOTEMu v Kaznějovské 51,  větší balení či mletou kávu pak v Palasiu (Rooseveltova 35) nebo na e-shopu ZDE (po Plzni je rozvoz zdarma).