Polovina za námi, ale léto v TOTEMu ještě nekončí

Kolik se toho dá v létě podniknout v TOTEMu? Jedním slovem „Spoustu!“

Oblíbené jsou společné exkurze. V červenci jsme navštívili Arboretum Sofronka v Bolevci, Statek U Matoušů, Západočeské muzeum v Plzni, Galerii ve Valdštejnské jízdárně v Praze nebo plzeňskou Západočeskou galerii.

Neméně oblíbené jsou vycházky a výlety, letos nasměrované do bližších koutů naší vlasti – v historickém jádře našeho města s komentářem, do Spáleného Poříčí za přírodou a povídáním o ní, za lidovou architekturou do Kařezu.

V léto je ideální také ke sportování – u nás jste mohli se protáhnout s lektorkami na kondičním cvičení, józe, svézt se na koloběžce nebo se projít s nordicwalkingovými holemi, či se pobavit s partou lidí na minigolfu.

A co potěšit ducha zpívanou, zatančením si s lektorkou, potrénováním paměti zábavnou formou, nebo se vzdělat o cizinecké problematice a ještě vyslechnout zajímavý příběh provázený také hrou na typický syrský nástroj?

Tohle je za námi, ale ještě nás čekají další zajímavé akce v srpnu! Proto pokud vás něco zaujalo, doporučuji prozkoumat srpnovou část rozcestníku, vybrat, co by se vám líbilo a zarezervovat si místo, ať už telefonicky, emailem nebo osobně na recepci TOTEMu.

Bolevecký TOTEMový rozcestník naleznete například zde.