Jak na chytrý telefon nebo tablet?

To můžete snadno zjistit. Pokud trochu (nebo i více) tápete ve využívání svého chytrého telefonu nebo tabletu, zkuste se přihlásit na kurz, který vám ve spolupráci s Moudrou Sovičkou z.s. nabízíme. Ovládat chytrý telefon a tablet není tak složité, jak by se někomu mohlo zdát, a my vás to rádi naučíme. Stačí si přinést ten svůj – telefon / tablet (není omezení ve značce chytrého telefonu). Pokud o koupi tabletu teprve uvažujete, můžete (po domluvě) kurzem projít i s tabletem zapůjčeným.

30. 8. a 1. 9. 2021 v čase 12:30 – 15:30 hod.
KURZ PRÁCE S TABLETEM NEBO S CHYTRÝM TELEFONEM pro seniory

Kurz se bude konat v Mezigeneračním a dobrovolnickém centru TOTEM Doubravka, p.s. a je nutné absolvovat oba termíny a na kurz se přihlásit – rezervovat si místo.

Můžete také využít nabídku individuálního poradenství s vaším chytrým telefonem, tabletem či notebookem a zarezervovat si svoji hodinku s „ajťákem“ v pojízdné učebně Moudré Sovičky z.s. Ten se vám bude odborně a s trpělivostí věnovat a pomůže vám naplno využívat vaše chytrá zařízení (=telefon / tablet / notebook)

30. 8. 2021 v čase 9:00 – 16:00 hod.
INDIVIDUÁLNÍ IT PORADENSTVÍ pro seniory

Pro rady ke svému telefonu, tabletu nebo notebooku si po zarezervování konkrétního času (vždy 1 celá hodina) budete moci přijít do Mobilního centra pro seniory (= pojízdná učebna), které na vás bude čekat v Habrmannově parku v Plzni Doubravce.

Kurz i poradenství je pro seniory zdarma a rezervace předem je nutná.
Máte-li zájem, kontaktujte Ing. Martinu Šatrovou a přihlaste se na kurz nebo si rezervujte hodinu pro IT poradenství:

Ing. Martina Šatrová, email: satrova@totemplzen.cz, tel.: 733 746 599