Sportovní den seniorů v Křimicích

Ve středu 19.6.2019 jsme se spolu se skupinkou seniorů z TOTEMu zúčastnili Sportovního dne seniorů v Křimicích, na který jsme byli pozváni. Společně s námi se sportovního klání účastnili senioři z Křimic a z Domažlic. V příjemném prostředí u řeky jsme se utkali celkem ve třech disciplínách, a to v minigolfu, ruských kuželkách a ve hře pétanque. TOTEMové družstvo slavilo velký úspěch.

 

V minigolfu vyhrála paní Täglová a my jí moc gratulujeme k prvnímu místu. Je vidět, že i naši senioři mají natrénováno a to díky pravidelným návštěvám minigolfu v hotelu IBIS. V kuželkách skončila na krásném druhém místě paní Petráchová a ve hře pétanque jsme získali druhé a třetí místo díky paní Petráchové a Havlanové.

 

Den probíhal v příjemné, i když trošku soutěžní atmosféře. V poledne jsme se občerstvili nejen výbornou klobásou a pivem, ale také duševně, jelikož nám k poslechu a tanci zahrála muzika a domažličtí senioři měli připravené krásné taneční vystoupení. Moc děkujeme organizátorům akce za pozvání, gratulujeme vítězům a těšíme se zase za rok na viděnou…