Taneční odpoledne se Seniorkapelou aneb Jak oslavit MDŽ květinami trochu jinak…

Naše TOTEMová Seniorkapela se již dlouho stará o pravidelný přísun hudby, tance a veselé nálady a ani tentokrát tomu nebylo jinak. 8. března, na Mezinárodní den žen, roztančili Bolevec a popřáli přítomným dámám květinami poněkud netradičními…

Ve spolupráci s TOTEMovými Dobrotami z kuchyně je obdarovali pečenými květinami z lineckého těsta potřenými marmeládou a posypané cukrem. Obdrželi tak květinu, která nejen že krásně vypadá a krásně voní, ale kterou si také mohli při dobré kávě a čaji z Kafíčka sníst. Tím však naši hudebníci a hudebnice neskončili…

O týden později, 15. března, v duchu MDŽ pokračovali s Tanečním odpolednem na Nové Hospodě, kde se na květiny podívali zase trochu jinak… Ve spolupráci s plzeňskou 16. MŠ v Korandově ulici muži z kapely předali ženám květiny z papíru. Odsud si ženy odnesly květinu netradičního tvaru a zpracování, krásně barevnou, která nepotřebuje vodu a která byla vyrobena od srdce dětmi.

Obě odpoledne se nesla v duchu dobré zábavy, milé společnosti a příjemné atmosféry, o čemž se můžete sami přesvědčit v přiložených fotografiích, kde také můžete obdivovat i darované květiny.

Mrzí vás, že jste zatím ani jedno z hudebně-tanečních odpolední nestihli? Navštívili jste nějaké a rádi byste znovu? Nebo jste noví a podařilo se nám vás k hudbě nalákat? Ať si na kteroukoliv z těchto otázek odpovídáte ano, srdečně vás zveme na další Taneční odpoledne se Seniorkapelou, která se konají:

  • 5. dubna 2022 od 15:00 v TOTEMu Bolevec,
  • 19. dubna 2022 od 15:00 v TOTEMu Nová Hospoda,
  • 3. května 2022 od 15:00 v TOTEMu Bolevci,
  • 17. května 2022 od 15:00 v TOTEMu Nová Hospoda.

Důležité upozornění: Pokud se rozhodnete navštívit Taneční odpoledne na Nové Hospodě, rádi vám vzhledem k menší kapacitě sálu zarezervujeme místo. Můžete volat na tel. číslo 777 343 692 nebo psát na jeden z e-mailů: novahospoda@totemplzen.cz, zajickova@totemplzen.cz. Děkujeme.