První jarní Krásná vycházka aneb Přišli jsme na Buben… Na hrad Buben

Další měsíc je za námi a s jarem pomalu vytlačujícím zimu si Hana Čadová připravila pro TOTEMové výletníky a výletnice další Krásnou vycházku. Tentokrát se vydali od Bdeněvsi proti proudu řeky Mže a podívali na zříceninu hradu Buben, odkud dále pokračovali údolím Úlického potoka po modrých turistických značkách až do Plešnic, kde pak nasedli na vlak a vrátili se zpět do Plzně.

Výletníci se tentokrát o své nohy pořádně opřeli a zvládli náročnější trasu se stoupáním, o délce přibližně 6,5 km. Zní to příliš intenzivně? Nebojte, tempo bylo přizpůsobené potřebám skupiny a účastníkům se výlet velmi líbil. Příjemnou společnost jim dělal i psík Šmudla, kterého vedoucí vycházky vzala s sebou a který si nenechal ujít žádný důležitý moment z výletu.

K vycházce se také připojil praktikant Tomáš, který pomohl dohlédnout na potřeby a bezpečí skupiny a s velkou ochotou se nám také postaral o výletnické fotografie. Celý den pak zpříjemnilo krásné slunečné počasí, které vydrželo po celou dobu výletu.

Další výlet se uskuteční 20. dubna a ponese se v duchu osmého výročí Krásných vycházek. Vyrazíme na rozhlednu Děd, což dává tušit, že se nevyhneme stoupání – během první poloviny více než 10kilometrové cesty.
Že byste  se chtěli připojit? Neváhejte se ptát u nás na recepci nebo na tel. čísle 377 260 423 a e-mailu rezervace@totemplzen.cz.