První jarní minigolf

Sluneční paprsky již vystrkují své růžky, jaro se hlásí o slovo a po dlouhé a šedivé zimě jsme moc rádi, že se opět můžeme setkávat venku na čerstvém vzduchu. Čtvrteční odpoledne jsme po pauze opět využili k naší pravidelné sportovní aktivitě, kterou je minigolf.

Jezdíme do Křimic, kde v okolí malebné restaurace Roští u řeky Mže trénujeme naši hru. V areálu je celkem 18 minigolfových hřišť, kde se můžeme dostatečně sportovně vyřádit a v nedaleké restauraci se občerstvit voňavou kávou či osvěžující domácí malinovkou.

Hru bereme spíše zábavně, nikterak spolu nesoutěžíme, přesto někteří z hráčů využili možnost si své úspěchy zaznamenávat a nejlepší hráčka zvládla 18 jamek zahrát na 39 bodů. Což je opravdu vynikající výsledek! Moc gratulujeme a těšíme se na další setkání, které bude 28.4.2022.

Ještě máme volná místa, proto pokud si chcete zkusit zahrát minigolf, přihlaste se osobně na recepci TOTEMu nebo na tel. 377 260 425 či přes email rezervace@totemplzen.cz. S sebou nic nepotřebujete, jen dobrou náladu…