Květnový Výlet s Evou aneb Když Eva předá Evě štafetu…

TOTEMové Výlety s Evou byly vždy velmi oblíbenou každoměsíční aktivitou, na kterou se výletníci velmi těšili. Do nedávna je plánovala a vedla Eva Haunerová, jejíž život byl čerstvě obohacený přírůstkem do rodiny, kterému nyní bude věnovat veškerou svoji lásku, čas i energii.

Chvíli to vypadalo, že s jejím odchodem na mateřskou dovolenou odjedou i Výlety s Evou na prázdniny, však k našemu štěstí tomu tak nebylo. Výletů se ujala Evina kamarádka Eva Cibulková, která nejen že pomohla svým jménem zachovat ikonický název výletů, ale svojí kreativitou se jí povedlo uchovat i jejich kulturu a atraktivnost.

Pro svůj „startovací“ výlet si vybrala trasu vedoucí krajinou z Oseka do Chrástu. Společně se podívali na  židovský hřbitov, letohrádek Kamýk a Kokotské rybníky. Kolem Chrástu se na chvíli napojili na naučnou stezku a pokochali se výhledem na řeku Berounku.

Celý den se tak nesl v duchu vydařených plánů, tedy až na malý deštík a možná i krátkou bouřku, čímž si samozřejmě nikdo ze zúčastněných nenechal pokazit radost, jak také dokazují přiložené fotografie.

Pokud byste se k Eviným výletům také rádi přidali, určitě sledujte TOTEMový rozcestník a zarezervujte si své místo.