Našim dobrovolníkům patří velký dík

I díky dobrovolníkům z řad seniorů a jejich ochotě nám pomoct můžou v TOTEMu na Nové Hospodě probíhat pravidelné mezigenerační aktivity. A my jim za to moc děkujeme. A které akce by se bez jejich pomoci letos snad ani nemohly uskutečnit?

Každý měsíc  jsou to dvě setkání s dětmi z mateřských školek, na jednom setkání spolu s dobrovolníky s dětmi tvoříme a na druhém si hrajeme.

Kromě těchto pravidelných akcí, jsme v letošním roce zrealizovali i dvě velké události. V červnu to byla Oslava dne dětí, která probíhala ve spolupráci se Sokolem Nová Hospoda v jejich areálu, na podzim to pak bylo již tradiční JablkoHraní. Pro děti jsme připravili soutěže, hry, doplňovačky, omalovánky, za splněný úkol od nás dostávaly drobné dárečky. Obě akce byly pohodové, užili si je jak účastníci, tak i my.

Nesmíme zapomenout na příměstské tábory, které u nás proběhly v červenci a srpnu. Jedná se o dva týdny plné her, soutěží, vyrábění a sportovních aktivit, které máme pro děti připravené a které se odehrávají u nás v TOTEMu nebo v okolí Nové Hospody. A i tady byli dobrovolníci vítanými pomocníky.

Všechny vyjmenované aktivity budeme realizovat i v příštím roce. Chcete být u toho? Jako dobrovolník? Nebojte se na nás obrátit s jakoukoliv otázkou, rádi vám všechny vaše dotazy zodpovíme. No, a pokud chcete jen být u toho a na nějakou akci se přihlásit a užít si s námi, sledujte náš TOTEMový rozcestník, kde se vždy včas dozvíte všechny informace.

Kontakt na nás: 777 343 692, novahospoda@totemplzen.cz