Světový den vyprávění příběhů v TOTEMu již potřetí

V současné, více či méně odosobněné době, je setkání se s někým nad příběhem, společné vyprávění i poslouchání, čím dál tím vzácnější. A přitom vyprávění příběhů provází lidstvo odjakživa. Přece už nejmenším dětem rodiče či prarodiče čtou nebo vyprávějí pohádky a příběhy a dělí se o svoje vzpomínky a zážitky. Jak člověk roste, předávají mu svoje příběhy a zkušenosti nejen rodiče a prarodiče, ale třeba učitelé, vedoucí kroužků nebo skauta, svoje historky a příběhy si vyprávíme u ohně na táboře, s kamarády v hospodě nebo při rodinných setkáních  vzpomínáme, jak ten strejda tenkrát…

Každý člověk má své příběhy a svá místa, na která vzpomíná a která ho nějak zasáhla a zůstala mu v paměti.

Pokud rádi příběhy vyprávíte nebo posloucháte, zveme vás ve středu
29. 3. 2023 od 16 hodin
do TOTEMu Bolevec (Kaznějovská 51, Plzeň) ke společnému čtení a vyprávění příběhů na téma:

Moje místo, můj příběh

Jaké je jeho místo a jeho příběh se můžete zeptat také plzeňského spisovatele Martina Holého, kterému v loňském roce vyšla kniha Hostina Uroborova. Budeme si povídat o tom, jaké to je napsat první knihu ve svých téměř 50 letech a založit si kvůli jejímu vydání nakladatelství, poslechneme si úryvek z knihy v podání autora, a pokud si někdo knihu donese, autor mu ji podepíše. Svoje krátké příběhy přečtou také naši TOTEMoví autoři.

Nezapomeňte si rezervovat místo a přijďte si užít příjemné odpoledne v milé společnosti. A chcete-li se potěšit a nasát atmosféru minulých ročníků, můžete zhlédnout na našem YouTube kanále videa z roku 2021 a 2022.

Kontakt pro přihlášení: tel. 377 260 425, 777 343 580 nebo email rezervace@totemplzen.cz