Pro inovace služeb hledáme i současné padesátníky

Od května 2023 se TOTEM účastní projektu zaměřeného na inovace v sociálních službách. Zkoumáme posun v životních zkušenostech a očekáváních našich budoucích klientů, kterým je nyní kolem 50-60 let. Aktuálně testujeme novou službu určenou pro generaci X, tedy lidi v aktivním věku narozené v rozmezí let 1960 až 1975.

Pojďte s námi na hodinovou jízdu, kdy si během online rozhovoru nad námi připravenými grafikami a tématy utřesete své hodnoty, zamyslíte se nad (nejen rodinnými) stereotypy a možnostmi, jak se jim vyhnout, prozkoumáte svá přání a touhy, zvážíte rizika a překážky, které by vám mohly bránit užít si své vlastní autentické stárnutí ve vaší režii. Začněte s námi tvořit vlastní vizi svého budoucího já.

Rozhovor probíhá přes Google Meet a je k němu tedy potřeba online připojení. Doporučujeme připojit se na notebooku, tabletu nebo počítači (na mobilním telefonu neuvidíte zřetelně grafiky a texty s tématy). Produktivní „hodinkou pro vaše budoucí já“ vás provede kolega nebo kolegyně z projektového týmu. Obsah nebude zveřejněný a bude sloužit pouze k výzkumu trendů, životního stylu, priorit a zájmů současné generace X.

Více o projektu a možnostech zapojení najdete ZDE.