Vložíte svou energii do tance nebo do pečení?

Máte tolik energie, že si k tomu, co už děláte a čím žijete, troufnete přibrat ještě něco navíc? Chcete rozvíjet svoje pohybové dovednosti a osvěžit své tělo i duši tancem. Nebo vás naplňuje „tančit“ po kuchyni a chcete potěšit svými sladkými či slanými dobrotami mlsné jazýčky druhých? Tak nepřestávejte číst – třeba právě vás osloví některá z následujících aktivit, do kterých hledáme nové tváře a talenty…

Dobroty z kuchyně

Je kuchyně vaším malým královstvím, rádi pečete, máte recepty, o které se chcete podělit, nebo se i něčemu novému přiučit? Přijďte strávit čas se stejně naladěnými lidmi, pobavte se o svých zkušenostech a přispějte svým umem k výjimečné atmosféře TOTEMu vytvářením domácích dezertů pro návštěvníky klubu Kafíčko.

Probíhá každé pondělí 12:30–15:30 h. nebo každou středu 8:00–11:00 h.

Podrobné informace: Monika Molcarová, tel.: 777 343 792, molcarova@totemplzen.cz

Orient se Saidou pro aktivní seniorky

Objevte kouzlo ženského tance v rytmu orientální hudby se Zdeňkou Pelikánovou. Čekají vás taneční prvky, které jsou uzpůsobeny vašemu věku a kondici. Tanec vám pomůže zlepšit pohyblivost, podpořit ženskost pohybů, umožní vám cítit se krásně a smyslně a oprostí vás alespoň na chvíli od každodenních starostí. Z naučených prvků nacvičíme jednoduché i složitější choreografie.

Probíhá každé úterý 15:30–16:30 h.

Podrobné informace: Miroslava Kudrnová, tel.: 734 672 591, kudrnova@totemplzen.cz

Taneční skupina ADETO pro aktivní seniorky

ADETO je stabilní taneční skupina žen v seniorském věku, které velmi rády tančí, nebojí se pilně trénovat, pracovat na sobě, užívat si lákavé rytmy a předvést svou píli před publikem. Jejich specialitou jsou latinskoamerické tance, ale nebojí se vydat i do jiných vod, takže také swingují nebo tančí folklorní variace různých národů. Tanečními choreografiemi vás provedou Ivona Janušková, Veronika (Máslová) Svobodová.

Probíhá každé pondělí 9:30–11:00 h.

Podrobné informace: Ivona Janušková, tel.: 732 343 947, januskova@totemplzen.cz