Tvoříme….

V doubraveckém TOTEMu se schází skvělé ženy, které každý měsíc tvoří všechno možné a pod rukama jim vznikají krásné věci.  Od květinových podložek pod hrneček, velikonočních vajíček či vánočních ozdob formou tzv. falešného patchworku, po roztomilé ovečky ze samotvrdnoucí hmoty, nejrůznější výrobky na charitativní jarmark v 50. MŠ, drátované kamínky, přáníčka a šperky z papíru, malá fotoalba na ukládání hezkých vzpomínek nebo drátované závěsné dekorace s roztomilým hnízdečkem a vajíčky. A to je jen výčet toho, co se u nás vyrobilo letošní rok. Společná tvoření nejsou jen o práci a třeba i o procvičování prstů a jemné motoriky, ale také o sdílení, radosti a fantazii.

Za nápady, inspiraci, laskavé vedení a energii moc děkujeme našim milým ženám, které mají chuť věnovat nám svůj čas a učit ostatní. Velké poděkování tak patří našim seniorským dobrovolnicím Ali Suché, Ali Bufkové, Hance Hebedové, Jarušce Jandové a Daně Havránkové. Děkujeme také knihařce a výtvarnici  Janě Trnkové, která se nám věnovala v letních prázdninových dílnách.

Máte chuť se k nám také přidat? Příležitost máte 5. prosince od 13:30, kdy nás čeká Vánoční tvoření – bližší informace zde. Přijďte mezi nás!