Hledáme lektory – přidejte se k nám

Do boleveckého týmu lidí, kteří nám zaměstnancům pomáhají realizovat všechny programy pro seniory, hledáme posilu.

Od ledna se otevírají možnosti přidat se k nám a získat tak ty nejpilnější studenty, jaké si pro svou lektorskou dráhu můžete přát – seniorky a seniory. Pokud vás osloví některé téma, budeme rádi, když se ozvete.
Ať už jako dobrovolníka, nebo jako placeného lektora vás rádi přivítáme do naší TOTEMové rodiny.

IT konzultace

Hledáme dobrovolníka – lektora IT konzultací na pobočku TOTEMu v Bolevci. Rozumíte IT technologiím, kamarádíte se s notebookem, chytrým telefonem nebo tabletem a měli byste čas 2-3x do měsíce na 2-3 hodiny? IT konzultace probíhají jeden na jednoho, kdy klient (senior) přijde se svým elektronickým zařízením (obvykle chytrý telefon, občas tablet či notebook) a společně s „ajťákem“ po dobu 1 hodiny probírá věci, které ho v používání chytrého zařízení trápí a kterým nerozumí. Den i čas IT konzultací záleží na domluvě pracovníka TOTEMu s dobrovolníkem.

Pokud vás nabídka zaujala, kontaktujte:
Mgr. Janu Pittnerovou, tel. 777 980 462, email: pittnerova@totemplzen.cz.

PC kurzy

Hledáme lektora PC kurzů na pobočku TOTEMu v Bolevci. PC kurzy nabízíme celkem 4, probíhají vždy 4 setkání, 1x týdně 2 hodiny, celkem má tedy 1 kurz 8 hodin. Konkrétní náplň kurzů je možné modifikovat, stejně tak den i čas kurzů se snažíme maximálně přizpůsobit možnostem lektora. Obvykle PC kurzy probíhají tak, že v jednom měsíci je 1 kurz. Skupinka seniorů je v maximálním počtu 8 osob, k dispozici máme veškerou techniku – notebooky s OS Windows 10, dataprojektor, atd.

Pokud vás nabídka zaujala, kontaktujte:
Mgr. Janu Pittnerovou, tel. 777 980 462, email: pittnerova@totemplzen.cz.

TOTEMové hůlkování

Hledáme školeného lektora (instruktora) nordicwalkingové chůze, který by mohl věnovat jednou týdně svůj čas NW vycházkám se skupinou seniorů. Jde o dvouhodinové vycházky v lesích kolem Boleveckých rybníků, délka trasy a náročnost vycházky se odvíjí od složení skupiny. Aktuálně nám chybí lektor (instruktor) pro skupinu Aktiv, která během vycházky ujde 6,5–7,5 km. Pro dobu konání preferujeme středu v čase 10:00–12:00 hod.

Pro bližší informace kontaktujte:
Mgr. Michaela Rubášovou, tel. 608 744 002, email: rubasova@totemplzen.cz.

Jóga pro seniory

Hledáme certifikovaného lektora jógy, který by během února či března převzal hodiny zavedeného kurzu jógy pro seniory. Lekce probíhají v TOTEMu v Bolevci jednou týdně v dopoledních hodinách.

Pro bližší informace kontaktujte:
Ivonu Januškovou, tel. 732 343 947, email: januskova@totemplzen.cz.