Společně do nového dobrovolnického roku 2024

Milí TOTEMoví dobrovolníci, koordinátoři a kolegové v tom našem dobrovolnickém světě, s koncem roku 2023,

který byl krásný, náročný, někdy uspěchaný, někdy překvapivý, který přinesl radosti i smutky, úspěchy i otazníky… a který byl opravdu dobrovolnicky úspěšný, protože jsme v něm odpracovali více než 16 000 dobrovolnických hodin a společně udělali svět o něco lepším místem k životu,

bych vám chtěla poděkovat za všechny, kterým bylo s vámi dobře a milo… Přejeme do příštího roku jen to dobré a těšíme se na společná setkávání a hledání DOBRA v nás a okolo nás.

A hned první setkání, na které srdečně zveme hlavně aktivní dobrovolníky,  plánujeme  17.1.2024. Přijďte na první DOBROKAVÁRNU 2024 k nám do TOTEMu, kde bychom se rádi věnovali tomu, co by vás zajímalo ve vzdělávání. Na jaká témata narážíte ve své dobrovolnické práci, a jak vám můžeme pomocí kurzů a workshopů pomoci s jejich řešením. Vzdělávání se samozřejmě snažíme vybírat i tak, aby vám bylo přínosné i v osobním životě, budeme tedy moc rádi, pokud přijdete a přidáte se do debaty se svými návrhy. Věříme, že společně vymyslíme témata, která vás budou zajímat a budete se na ně těšit.