Novoroční TOTEMová DOBROKAVÁRNA

Dobrovolníci svoje služby poskytují bez finančního ohodnocení. Za jejich čas, energii, entuziasmus chceme poděkovat jinými, nefinančními benefity. Od roku 2012 TOTEM, z.s. nabízí prostor pro jejich rozvoj, odpočinek a pro pocit dobře vykonané práce.

DOBROKAVÁRNA – prostor pro sdílení všeho, co vás v dobrovolnické službě potkává, otevíráme 1 x za 14 dní ve velkém sále v Kaznějovská 51 v Plzni – Bolevec.

DOBRODĚNÍ – prostor pro rozvoj a vzdělávání, odpočinek a relaxaci každého, kdo nabízí svůj čas, energii a entuziasmus pro dobro druhých.

Chceme vás dobrovolníky i koordinátory dobrovolníků pozvat 17.1.2024 na první novoroční DOBROKAVÁRNU, kde plánujeme vytvářet program na letošní DOBRODĚNÍ. Budeme společně vybírat vzdělávací témata, která vás zajímají a využijete je jak v dobrovolnickém tak v osobním i profesním životě.

Chcete se věnovat psychohygieně, time manegmentu nebo si osvojit techniky práce s grafickými programy? Bude to skvělá příležitost, jak se sejít s ostatními dobrovolníky a koordinátory a zároveň si popovídat o tom, co nás v tom nastávajícím roce čeká. Přihlaste se ZDE: