Rok 2023

Duben 2023

S dětmi ze třídy Kytička jsme se v dubnu opět potkali na probouzející se TOTEMové zahrádce. Společně jsme ozdobili stromeček pestrobarevnými vajíčky, hledali jsme slepičky a vajíčka, povídali si o Velikonocích, seli i přesazovali a udělali jsme si krásný okrasný květináč. Na fotky z tohoto setkání se můžete podívat zde.

V dubnu k nám poprvé zavítaly také děti ze třídy Pohádka. A tak jsme to tu společně pořádně prozkoumali, povídali si, uklidili velikonoční výzdobu, hledali jsme neposlušné slepičky a na závěr vyzdobili chodník křídami. Na fotečky se můžete juknout zde.

Květen 2023

S dětmi ze třídy Kytička a Pohádka jsme se v květnu viděli celkem 4x. Byla to moc fajn setkání.. Zahradničili jsme, tvořili, hráli jsme si, povídali si.. Na momentky z těchto akcí se můžete podívat zde: Pohádka 1. a 2. květnové setkání a Kytička 1. a 2. květnové setkání.

Červen 2023

S dětmi z Kytičky a Pohádky jsme se před prázdninami viděli naposledy. Moc se těšíme na další společné SETKÁVÁNÍ SE. Na fotečky s Pohádkou se můžete juknout zde a s Kytičkou zde.

Září 2023

Do třídy Kytička začala chodit nová parta dětí. V září jsme se s nimi poprvé potkali na zahrádce. Seznamovali jsme se s tím, co tu všechno máme, hráli si a vyzkoušeli vodní hru, zbrusu nově vylepšenou. Podívejte se na fotečky zde.

Říjen 2023

S dětmi z Kytičky jsme se během října potkali dvakrát – jednou na zahrádce (mrkněte zde) a jednou v TOTEMovém domečku (k nakouknutí zde). Zároveň k nám poprvé zavítaly děti ze třídy Pohádka (jukněte zde). Byla to moc prima setkání, plná hezké energie a úsměvů.

Listopad a prosinec 2023

V listopadu a prosinci TOTEMová zahrádka odpočívala a my se tak s dětmi přesunuli více dovnitř, a to hlavně do školky – pekli jsme (zde), hráli si s hlavolamy (zde a také zde), četli si a tvořili (zde), oslavili společně Mikuláše (zde) a před Vánoci se sešli na zahradě – ozdobili jsme stromeček, zazpívali si, malovali (zde a zde)…

Byl to skvělý rok plný krásných setkání. Děkujeme všem úžasným dětem, babičkám, dědovi a všem paním učitelkám. A těšíme se, co nám přinese rok příští…