Sousedský jarmark aneb Velká narozeninová párty

Evropský den sousedů

Srdečně zveme na tradiční sousedskou oslavu. Letošní ročník bude netradičně probíhat v pátek odpoledne a bude spojený s oslavou čtvrtstoletí fungování Mezigeneračního a dobrovolnického centra TOTEM v Plzni. Čeká nás tedy jedna velká narozeninová párty…

Připravujeme pestrá hudební vystoupení na jevišti, různorodý tanec a pohyb na podjevištní scéně, program pro rodiny s dětmi a všechny generace, na tržišti si můžete koupit šperky, jídlo, odnést si sazenici do zahrady, zajímavou kuchařku či náušnice z naší burzy.

TOTEM se opět připojuje k oslavám Evropského dne sousedů, který tradičně pořádá Plzeň 2015, z. ú. Jako jedno z ohnisek představíme program, který společně vytvoří organizace či jednotlivci z blízka i z daleka, naši sousedé. Jako letošní hit pro děti se chystáme postavit skákací hrad a těšit se můžete na představení Jenovéfa divadelního spolku Damúza. Odpolední program zakončíme společnou večeří – tradičním opékáním buřtů za doprovodu kytary a country písní v podání Ladislava Šimona jako TOTEMového Oldboye.

není vypsaný žádný termín