TOTEMový rozcestník tentokrát ONLINE

Už první květnové pondělí startujeme s novinkou Květnový TOTEMový rozcestník ONLINE!

Dnešní doba nám nedovoluje zažívat věci, na které jsme byli běžně zvyklí. Výhoda existence moderních technologií nám ovšem umožňuje zprostředkovat zážitky i na dálku. A to nás podnítilo k tomu vytvořit TOTEMový rozcestník online – tedy akce dostupné v postupně zveřejňovaných videích na TOTEMovém YouTube kanále.

Na co se můžete těšit?

Rozhýbat se můžete při hodině jógy nebo taneční rozcvičce, praktické informace získáte při přednášce advokáta na téma nakupování nebo při povídání s psychoterapeutkou na téma, jak se nezbláznit, virtuálně si procestujete celkem 5 zemí s dvěma cestovateli při jejich promítání, představíme si novou knihu o oblasti Brd, kudy protéká řeka Klabava, projdeme se z Ameriky na Cambal, naučíte se praktické věty a slovní spojení v angličtině, němčině a ruštině, poslechnete malý záznam z koncertů TOTEMových hudebních seskupení a můžete se naučit vařit thajský Gai Phat.

Bude opravdu na co se dívat! Nakoukněte už teď do zákulisí… Krátké video z natáčení najdete zde.

Videa budou postupně zveřejňována na YouTube kanále Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, sekce Playlisty.  Video se vždy zveřejní v konkrétní den a hodinu, která je uvedená v rozcestníku a bude k dispozici do 15. 6. 2020.

Květnový speciál TOTEMového rozcestníku si můžete stáhnout zde.

Víme, že ne všichni mají možnost být na internetu, takže jsme připravili pro květen i další aktivity. Našim klientům, kteří dochází do některé z pravidelných aktivit, díky úžasným dobrovolníkům dorazí do schránky TOTEMové noviny, které jsou plné jak pozdravů od nás členů týmu, tak úkolů a dalších inspirací pro čas doma. TOTEMové noviny si můžete stáhnout zde.

A pokud už vás počasí láká ven, využijte nabídku TOTEMových vycházek, které startují 1. 5. 2020 a podrobnosti najdete zde.

Věříme, že si každý z květnového TOTEMového programu najde kousek pro sebe a zvládne tak čas doma o trochu lépe.