Na kus řeči na trávníku

Oslava Evropského dne sousedů

Srdečně zveme na program jednoho z ohnisek oslav Evropského dne sousedů, které každoročně pořádá DEPO2015 a které se letos z květnových dnů přesunuly na konec června.

V prostoru kolem TOTEMu jsme pro vás připravili tentokrát výjimečně venku v 16:00 hod. besedu Na kus řeči s…, kde jako hosté Stanislava Juríka pozvání přijali reportéři Českého rozhlasu Plzeň. Jak vypadá práce „zuřivého“ reportéra? O sobě a svojí práci povypráví legenda rozhlasové žurnalistiky a čerstvý sedmdesátník Jiří Blažek a jeho o generaci mladší následovník Lukáš Milota z Českého rozhlasu Plzeň. Těšit se můžete i na krátké hudební vstupy, v závěru odpoledne pak na opékání buřtíků vlastních či zakoupených u nás, to vše za doprovodu písniček s kytarou v podání Old Boys – Ladislava Šimona.

Mezi 15:00 a 16:00 hod. startuje od TOTEMu individuální vycházka s programem pro dospělé i děti. Trasa dlouhá cca 4 km bude připravená se stanovišti s programem pro děti a zajímavými informacemi či výzvami pro dospělé. Podrobnosti k programu se dozvíte na www.totemplzen.cz. V případě špatného počasí se beseda s omezeným počtem diváků uskuteční ve velkém sále TOTEMu.

není vypsaný žádný termín